• Tienda
  • Cultura Fnac
Eventos Presentación

Albert Pla: Trobada i signatura

Fnac L’Illa
Por Fnac L’Illa
El 24/06/2020
152
Albert Pla: Trobada i signatura

Espanya en guerra de Albert Pla.
Fnac Illa, dijous 2 de juliol a les 18:30h.


Es realitzarà una trobada (de 18:30 a 19:15h) amb un aforament màxim de 25 persones i una signatura posterior (de 19:15 a 20:15h) per a 40 persones. Serà necessària la prescripció en aquesta pàgina per assistir a qualsevol dels dos actes (vegeu més a baix).


XERRADA (+SIGNATURA) AMB L'AUTOR, L'EDITOR D'AMSTERDAM, MIQUEL ADAM I GERARD QUINTANA a les 18:30h.
Aforament limitat a 25 persones amb preinscripció.
PER RESERVAR PLAÇA OMPLI LES SEVES DADES AQUÍ:

 
 

 


NO MÉS SIGNATURA a les 19: 15h.
Aforament limitat a 40 persones amb preinscripció.
PER RESERVAR PLAÇA OMPLI LES SEVES DADES AQUÍ:

 
 

 

 

 

 Espanya-en-guerra


Albert Pla s’eleva com un àngel exterminador per carregar-s’ho tot en aquesta novel·la catàrtica plena d’explosions, humor negre, i molta mala llet.

Gómez, Jackson, Yan, Joe, Forrest, Paul, Rossi i Molly: junts formen el Batalló dels Sonats, un grup de combat d’elit de l’exèrcit dels Estats Units. El seu objectiu serà esclafar la rebel·lió catalana i instaurar la democràcia a Espanya. Però la seva missió, en un principi humanitària i pacificadora, es convertirà en un infern per culpa de la resistència terrorista. El segrest d’una ampolla de Coca-Cola, de valor incalculable i símbol del poble americà, els allunya cada vegada més de la llibertat i els condueix als racons més tenebrosos de l’ànima inexpugnable del soldat.
Albert Pla ha escrit la novel·la que ningú esperava sobre la Catalunya postprocés i l’Espanya postdemocràtica. Tan punyent i inesperada com necessària.

«Des que es va declarar la independència fins que l’otan va enviar les tropes americanes havien passat dos anys llargs de reunions, resolucions, reprovacions, apel·lacions i correccions, però els americans no van trigar ni tres dies a agafar posicions. Van desplaçar part de la seva flota immensa (diversos bucs, destructors, submarins i portaavions) davant de Barcelona i Tarragona.
Els catalans estaven envoltats. La invasió de Catalunya estava a punt..»

 

¿Dónde?

L’Illa

¿Cuándo?

Dijous 2 de juliol a les 18:30h.

Etiquetas: eventos fnac
Tu valoración : Je détesteJe n'aime pasCa vaJ'aimeJ'adore
1 producto(s)
Espanya en guerra

Espanya en guerra

Albert Pla Normal | Libro | Amsterdam | marzo de 2020 Desde: 17€