• Tiendas Fnac
Eventos Presentación

La volta al món en 100 dies

Fnac L’Illa
Por Fnac L’Illa
El 02/03/2018
9
La volta al món en 100 dies

Donar la volta al món és un projecte difícil de dur a terme, per a alguns realment impossible. Hi ha un moment en la vida que cal saber escoltar i aprofitar, perquè sinó potser no tornarà mai més. Víctor Sagi i Jaume Falguera van acariciar aquest enorme somni en molts moments i l’1 de juny de 2014 van decidir anar de Barcelona a Barcelona Around the World. El gran i desitjat viatge en moto al voltant del món per l’hemisferi nord. En 100 dies. Però el descobriment essencial d’aquesta aventura compartida va ser adonar-se que la seva amistat és una ruta sens fi, més enllà de l’espai-temps.

Víctor Sagi, publicitari de professió, comença la seva carrera esportiva amb l’esquí. Anys més tard, inicia el seu camí en el món del motor participant en moto en diferents disciplines. Més endavant es dedica a l’automobilisme i participa a la Copa Renault 8 i la Fórmula Seat 1430. Compagina aquestes carreres amb les regates a vela. Participa en nombroses ocasions en la regata en solitari més llarga de la Mediterrània, la Mare Nostrum, proclamant- se guanyador diverses vegades.

Jaume Falguera, esportivament es manté fidel des de l’inici al món del motor. Als 18 anys comença la seva carrera esportiva participant en moto en les modalitats de velocitat, tot terreny i rallis. Després canvia les dues rodes pels automòbils i es dedica als ral·lis de velocitat amb els mítics Seat 124 FU i els 1430. També participa en diverses regates a vela amb Víctor Sagi. Actualment segueix essent un apassionat de la gasolina i es dedica a fer de monitor de cursos de perfeccionament tècnic esportiu d’automòbils i motos.

Presentació:

Fnac L'illa: Dimarts 6 de març a les 19h

Amb la presència de Xavier Moret, prologuista del llibre i Bruno Oro, actor. 

¿Dónde?

L’Illa

¿Cuándo?

Martes 6 de marzo a las 19h

Tu valoración : Je détesteJe n'aime pasCa vaJ'aimeJ'adore
1 producto(s)
La volta al món en 100 dies

La volta al món en 100 dies

Normal | Libro | Pages | diciembre de 2017 Desde: 15,20€