El llindar de l'eternitat (The Century 3)

Publicado el septiembre de 2014 Normal (ePub) en catalán
  El llindar de l'eternitat (The Century 3)_0
  El llindar de l'eternitat (The Century 3)
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2014
   Editor Rosa vents
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • The Century, la trilogia que narra la vida de cinc famílies durant el segle XX, arriba al seu fi en aquest volum amb la historia dels nets.Després de La caiguda dels gegants i L'hivern del món arriba el final de la gran història de les cinc famílies que s'han entrellaçat al llarg del segle xx.L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policía secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.
   D'altra...
   Ver más

  RESUMEN The Century 3. El llindar de l'eternitat

  El llindar de l'eternitat tanca aquesta trilogia i la crònica d'un segle turbulent. Relata la història íntima i personal de tres generacions de cinc famílies marcades per dues guerres mundials, la Revolució russa, la Guerra Civil espanyola i també pels profunds canvis socials que les van acompanyar.

  Tercer volum de la trilogia «The Century»

  L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policia secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.

  D'altra banda, Georges Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa pels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.

  A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou la insurrecció.

  Per mitjà d'escenes impactants i de protagonistes fascinants, Ken Follett ens presenta un món que pensàvem que coneixíem però que a partir d'ara ja no ens semblarà el mateix.

  «La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i també la dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.»
  Ken Follett

  La crítica ha dit...
  «Fascinant... flueix amb un dramatisme que t'enganxa i un ritme magistral; gestes de personatges, histrionisme familiar i intriga internacional.»
  The New York Daily News

  DetallesThe Century 3. El llindar de l'eternitat

  Características digitales

  • Formato ePub
  • Editor Rosa vents
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2014
  • Colección The Century
  • EAN 9788415961413
  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Opinión Clientes The Century 3. El llindar de l'eternitat

  Condiciones de Publicación

  OTRAS OBRAS Autor de Ken Follett

  Ver más