Coques

Fetes a casa i amb el gust de sempre Publicado el octubre de 2014 Normal (ePub) en español
  Coques_0
  Coques
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento octubre 2014
   Editor Grijalbo ilustrados
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • Després del pa, les magdalenes, les galetes i la brioixeria, arriben per fi les coques de Xavier Barriga. La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera i idees salades. També hi trobaràs un... Ver más

  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  RESUMEN Coques. Fetes a casa i amb el gust de sempre

  Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn?

  Més de 50 receptes de Xavier Barriga explicades i il·lustrades pas a pas, amb tot el que has de saber per preparar coques casolanes, sanes i de qualitat.

  La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. Barrejant tradició i innovació, el mestre pastisser Xavier Barriga ens sorprèn amb més de cinquanta receptes de coques.

  Dolces, salades, cruixents, esponjoses, integrals, especials i sorprenents: des de la clàssica coca de Forner fins a la coca integral de ruca i tomàquets cherry. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera iidees salades. També hi trobaràs un apartat amb coques típiques i tradicionals, aquelles que han conquerit des de sempre tots els paladars.

  Seguint l'estil de Xavier Barriga el llibre presenta també alguns capítols especials: idees per sorprendre els de casa, coques per a intolerants al gluten, la lactosa o els ous, a més a més d'un capítol dedicat a coques integrals i baixes en calories.

  DetallesCoques. Fetes a casa i amb el gust de sempre

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Opinión Clientes Coques. Fetes a casa i amb el gust de sempre

  Condiciones de Publicación

  OTRAS OBRAS Autor de Varios autores

  Ver más