El gran llibre de la cuina de les àvies

Jaume Fabrega (Autor) Recetarios por ingrediente Publicado el octubre de 2014 Normal (Libro) en catalán
    • El gran llibre de la cuina de les àvies_0
    El gran llibre de la cuina de les àvies
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento octubre 2014
      Editor Rba la magrana
      Colección Practis il.lustrats

      Ver todas las características

    • Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l’únic que comprèn tots els ingredients, totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell,... Ver más

    • Precio Fnac  28,50
    • 4 nuevos desde 28,50  
    • 30€ 28,50

      Expedición en 72 horas

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    2 Ofertas especiales El gran llibre de la cuina de les àvies

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    Publicidad

    SINOPSIS El gran llibre de la cuina de les àvies

    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l’únic que comprèn tots els ingredients, totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

    DetallesEl gran llibre de la cuina de les àvies

    Opinión Clientes El gran llibre de la cuina de les àvies

    Condiciones de Publicación

    OTRAS OBRAS Autor de Jaume Fabrega

    Ver más