Galveston (edició en català)

Publicado el abril de 2015 Normal (ePub) en catalán
  Galveston_0
  Galveston_1
  Galveston
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento abril 2015
   Editor SALAMANDRA INFANTIL Y JUVENIL
   Formato ePub
  • El brillant debut com a novel·lista del creador de la sèrie de HBO True Detective**.**Una novel·la magistral que transcendeix el gènere policíac.Alt, fort, amb barba i cabells llargs, barret d'ala ampla i botes de cowboy, el texà Roy Cady fa molts anys que exerceix de sicari a Nova Orleans. En Roy és un home tranquil, comprensiu, capaç de trobar la part filosòfica de les coses, tot i que quan cal també sap ser implacable. La seva vida, però, canvia radicalment el dia que li diagnostiquen un càncer. De sobte, la realitat... Ver más

  • 8,54
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   8,54

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  El brillant debut com a novel·lista del creador de la sèrie de HBO True Detective**.**

  Una novel·la magistral que transcendeix el gènere policíac.

  Alt, fort, amb barba i cabells llargs, barret d'ala ampla i botes de cowboy, el texà Roy Cady fa molts anys que exerceix de sicari a Nova Orleans. En Roy és un home tranquil, comprensiu, capaç de trobar la part filosòfica de les coses, tot i que quan cal també sap ser implacable. La seva vida, però, canvia radicalment el dia que li diagnostiquen un càncer. De sobte, la realitat adquireix una nova dimensió. Com que sospita que el seu cap, el gran extorsionador Stan Ptitko, es vol desempallegar d'ell, en Roy s'allibera de tot el que el lligava i emprèn una fugida frenètica cap a un horitzó desconegut, on troba per atzar una jove desemparada que li oferirà, potser, l'ocasió de donar un sentit nou a la seva existència.

  Nic Pizzolatto -creador de la sèrie True Detective- debuta de manera brillant com a novel·lista amb un relat alhora sòrdid i poètic, violent i líric, salvatge i commovedor. Galveston suposa un pas endavant que trenca els motlles del gènere amb una història trepidant ambientada en paisatges desolats i protagonitzada per personatges que fugen, malgrat que saben que estan condemnats; antiherois que ho han perdut absolutament tot excepte la dignitat.

  Ressenyes:
  «El millor noir que he llegit en l'última dècada.»
  Dennis Lehane

  «Un deliri incandescent d'una bellesa aclaparadora [...]; recorda els millors exemples del gènere.»
  Dennis Lehane, The New York Times

  «Una impressionant primera novel·la sobre la tèrbola vida d'un criminal compassiu.»
  Publishers Weekly

  «Com un encreuament entre El falcó maltès, de Dashiell Hammett, i els relats carregats d'alcohol de Raymond Chandler, Galveston, la novel·la debut de Nic Pizzolatto, és un relat impactant de gènere negre narrat a través de la veu lírica d'un sicari. [...] Una novel·la trepidant, que t'absorbeix.»
  The Dallas Morning News

  «Trobem el ressò del gran James Lee Burke en l'elegància que Pizzolatto dóna a la seva esglaiadora història, i així aconsegueix fer-la inoblidable.»
  Daily Mail

  «Una primera novel·la impecable, carregada d'una forta sensibilitat negra [...]. Un debut excel·lent dins el gènere policíac.»
  Booklist

  «Una novel·la tempestuosa i salvatge.»
  San Antonio Express-News

  eBook avec Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Saber más

  Opiniones de clientes Galveston

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Fecha de lanzamiento

  abril 2015

  EAN

  9788415630784

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?