Córrer per pensar i sentir

Francesc Torralba (Autor) Publicado el febrero de 2015 Normal (Libro) en catalán
  Córrer per pensar i sentir_0
  Córrer per pensar i sentir
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento febrero 2015
   Editor Angle
   Colección Inspira
  • El filòsof Francesc Torralba fa més de vint-i-cinc anys que surt a córrer cada dia. Ha participat en curses de fons, maratons i curses populars, i aquí comparteix amb el lector les seves vivències i sensacions més personals: com córrer li proporciona moments per estar sol i meditar, el connecta amb el seu propi cos, li carrega les piles, el vincula amb la natura i l'entorn. Al llarg del llibre Torralba aprofundeix en la importància d'aquesta pràctica per articular la seva activitat diària i la seva actitud vital, ja que... Ver más

  • Precio Fnac  
  • 1 nuevo desde 14,16  
  • 14,16

   En stock

   Ordinario : 4,99

   Certificado : 4,99

   Servicio express : 4,99

   AG LIBROS
   Vendedor profesional
   25255 Venta(s)
   Estado del producto
   Nuevo
   País de expedición
   España (Península)
   Plazo medio de entrega
   Entrega entre 6 y 14 días
   Tasa de aceptación
   97,67%

   Comentarios del vendedor :

   Envíos a España Península por servicio de mensajería. El plazo de entrega para todas las modalidades es de 6-14 días laborables.


   No realices pagos a vendedores fuera de Fnac. Sólo aquellas compras realizadas dentro de nuestra web gozan de la seguridad y garantía Fnac

   Todas las ofertas
   • 14,16 Gastos de transporte +4,99
    En stock
    Nuevo
    Profesional
    AG LIBROS
    (25255)

  Resumen

  El filòsof Francesc Torralba fa més de vint-i-cinc anys que surt a córrer cada dia. Ha participat en curses de fons, maratons i curses populars, i aquí comparteix amb el lector les seves vivències i sensacions més personals: com córrer li proporciona moments per estar sol i meditar, el connecta amb el seu propi cos, li carrega les piles, el vincula amb la natura i l'entorn. Al llarg del llibre Torralba aprofundeix en la importància d'aquesta pràctica per articular la seva activitat diària i la seva actitud vital, ja que «córrer és una perfecta metàfora de la vida». - «Córrer és un exercici que m'omple, que em fa sentir viu, doblement viu, ple de força i de ganes d'existir. La primera paraula que associo a l'exercici de córrer és el mot alliberament.» - «Vaig córrer sobre la terra seca i esquerdada, i en un moment donat em vaig aturar. No veia cap carretera, no veia cap casa, no sentia res, absolutament res, tret dels meus esbufecs i el batec del meu cor. Quan vaig calmar-me del tot, es va fer el silenci total. Una experiència única que mai més no he tornat a viure.» Una reflexió sobre les vivències, els sentiments i les sensacions que es desvetllen quan correm.

  Opiniones de clientes Córrer per pensar i sentir

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Saber todo sobre

  Francesc Torralba

  Francesc Torralba

  Autor
  Descubre lo mejor de Francesc Torralba, toda su actualidad, su obra completa en todos los soportes (disco, libro, DVD...)

  Otras obras de Francesc Torralba

  Características detalladas

  Editor

  Angle

  Fecha de lanzamiento

  febrero 2015

  Colección

  Inspira

  EAN

  978-8416139347

  ISBN

  9788416139347