La noia del tren

Publicado el junio de 2015 Normal (ePub) en catalán
  La noia del tren_0
  La noia del tren
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento junio 2015
   Editor La campana
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • La Rachel agafa cada matí el mateix tren. Sap que cada dia s’atura en un semàfor vermell i que des d’allà veurà els jardins del darrere d’una renglera de cases.
   En una d’aquestes cases hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. Fins i tot els ha batejat, com si els conegués: són la Jess i en Jason. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Tant de bo ella pogués ser igual de feliç que ells.
   Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. Dura només un minut, perquè el tren de seguida es...
   Ver más

  RESUMEN La noia del tren

  La novel·la per adults més venuda en menys temps en la història dels Estats Units: dos milions d'exemplars en tres mesos. Traduïda a 46 llengües. Adaptada al cinema per DreamWorks amb Emily Blunt com a protagonista.

  La Rachel agafa cada matí el mateix tren. Sap que cada dia s'atura en un semàfor vermell i que des d'allà veurà els jardins del darrere d'una renglera de cases.

  En una d'aquestes cases hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. Fins i tot els ha batejat, com si els conegués: són la Jess i en Jason. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Tant de bo ella pogués ser igual de feliç que ells.

  Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. Dura només un minut, perquè el tren de seguida es torna a posar en marxa; però n'hi ha hagut prou.

  De sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l'oportunitat d'entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat delluny, i no la pensa deixar escapar. S'ha acabat ser només la noia del tren.

  La crítica ha dit...
  «La ciència de les pors, l'estira-i-arronsa entre el desig i l'autocontrol, el pes de la culpa, els límits del periodisme i la imperfecció de l'amor en el món neuròtic i tecnològic d'avui fan de La noia del tren un dels pocs best sellers que fan treure el barret al crític més despietat.»
  Anna Carreras, TimeOut

  «Una de les millors virtuts d'aquest llibre és que fa lectors. Si fa temps que no llegeixes, si et costa que un llibre t'atrapi, si fa temps que ho intentes i no passes de la pàgina cinquanta... prova-ho amb aquest. Complirà les teves expectatives.»
  Tot és una mentida

  «Un thriller d'allò més absorbent. Ruth Rendell pot descansar d'allò més tranquil·la. La gràcia consisteix en el fet que li acabem agafant afecte a una dona frustrada, alcohòlica i xafardera. Una gran novel·la policial i una amarga reflexió sobre l'amor i la capacitat d'autoengany dels que estimen.»
  Ramón de España, El Periódico

  «Una novel·la de suspens boníssima. Em va tenir gairebé tota la nit despert. La narradora alcohòlica és absolutament perfecta.»
  Stephen King

  «Un debut impressionant.»
  The Guardian

  «Una lectura absorbent.»
  The Boston Globe

  «Addictiva.»
  The Observer

  «Quina col·lecció de personatges, quina situació, quin llibre! És Alfred Hitchcock per a una nova generació.»
  Terry Hayes

  «El narrador que millor t'enganya d'aquest any és la protagonista de La noia del tren. Voto per ella.»
  The Times

  «Hawkins ha escrit un thriller intel·ligent i mordaç que ofereix als lectors una visió de 360 graus del desig, l'amor, el matrimoni i el divorci.»
  Good Housekeeping

  «No hi ha res com un possible assassinat per trencar la monotonia del teu viatge diari a la feina.»
  Cosmopolitan

  «D'una astúcia fascinant.»
  Publishers Weekly

  «A poc a poc, Hawkins va deixant al descobert la dura realitat de l'amor.»
  Kirkus

  «Prepara't per quedar captivat, prepara't per obsessionar-t'hi.»
  Laura Kasischke

  DetallesLa noia del tren

  Características digitales

  • Formato ePub
  • Editor La campana
  • Fecha de lanzamiento junio 2015
  • EAN 9788416457014
  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Recomendaciones de los Libreros

  Josep Maria Xapellí de FNAC L'Illa

  Paula Hawkins

  Cada dia a l?anar a treballar veiem la mateixa gent al tren, al metro o a la cafeteria. No en sabem res d?ells, però més d?una vegada hem imaginat les seves vides o la seva aparent felicitat. Això és el que li passa a la Raquel, una noia en hores baixes que està disposada a tot per trencar la seva trista monotonia. Estem davant d?una gran novel.la, tremendament addictiva, que amaga una crua reflexió sobre les aparences i la soledat.

  OTRAS OBRAS Autor de Paula Hawkins

  Ver más