Confessions d'un culer defectuós

Publicado el abril de 2016 Normal (ePub) en catalán
  Confessions d'un culer defectuós_0
  Confessions d'un culer defectuós
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento abril 2016
   Editor Editorial Empúries
   Formato ePub

   Ver todas las características

  •   Confessions d'un culer defectuós és, sobretot, la història d'una conversió sentimental. Alternant reflexions i records, Sergi Pàmies analitza els orígens atzarosos del seu barcelonisme com un pretext per desplegar un punt de vista particular i original. ¿Es pot ser culer sense ser antimadridista? ¿Existeix una manera genuïnament barcelonista d'animar l'equip? ¿Ha de vendre's el club l'ànima als patrocinadors per mantenir-se a l'elit? Amb vint anys d'experiència com a comentarista de l'actualitat blaugrana en... Ver más

  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  RESUMEN Confessions d'un culer defectuós

  Confessions d'un culer defectuós és, sobretot, la història d'una conversió sentimental. Alternant reflexions i records, Sergi Pàmies analitza els orígens atzarosos del seu barcelonisme com un pretext per desplegar un punt de vista particular i original. ¿Es pot ser culer sense ser antimadridista? ¿Existeix una manera genuïnament barcelonista d'animar l'equip? ¿Ha de vendre's el club l'ànima als patrocinadors per mantenir-se a l'elit? Amb vint anys d'experiència com a comentarista de l'actualitat blaugrana en diversos mitjans de comunicació, Pàmies es planetja aquestes preguntes a través d'un exercici retrospectiu que agermana la ironia, el sentit crític i el registre passional. El resultat és un text d'una franquesa insòlita: un autoretrat vivíssim del seu autor i, alhora, una radiografia mil·limètrica de les patologies bàsiques del barcelonisme convencional, que el talent de Sergi Pàmies converteix en l'observatori idoni per mirar d'entendre el futbol i les actituds que l'acompanyen.

  DetallesConfessions d'un culer defectuós

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Recomendaciones de los Libreros

  Aurora Alba de FNAC Glories

  Sergi Pàmies

  Amb l?humor característic d?en Sergi Pàmies descobrim què ha de tenir un bon culer per ser ?el culer perfecte?. Ell ens confessa que no ho és i quins són els motius que l?han portat a tenir aquests defectes. Llibre imprescindible pels amants del futbol, siguin o no de l?equip blaugrana.

  OTRAS OBRAS Autor de Sergi Pàmies

  Ver más