La cuina de les postres

Recetarios Publicado el marzo de 2016 Normal (Libro) en catalán
    • La cuina de les postres_0
    • La cuina de les postres_1
    La cuina de les postres
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento marzo 2016
      Editor Pages
      Colección Catxipanda

      Ver todas las características

    • Aquest llibre ajudarà a endolcir qualsevol moment de les nostres vides. És una eina tant per a professionals com per a aficionats al món de les postres. Fill de família hostalera, el David Molina recorda les hores que passava al bar Kie XII Ajdan dels seus pares netejant musclos, esqueixant bacallà i, fins i tot, corrent i jugant rere la barra. Contra la voluntat de la seva mare, qui no volia que es dediqués a aquest món, el David va començar a fer carrera gastronòmica al restaurant Cal Molina de Torrefarrera. El seu èxit... Ver más

    • Precio Fnac  11,40
    • 1 nuevo desde 11,40  
    • 12€ 11,40

      Sólo queda(n) 1 en stock

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS
      ENVÍO GRATIS EN LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    3 Ofertas especiales La cuina de les postres

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS
    • ENVÍO GRATIS EN LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    ENVÍO GRATIS EN LIBROS, SIN IMPORTE MÍNIMO DE COMPRA

    Promoción válida desde el 11 de Noviembre hasta el 8 de Diciembre de 2019, ambos inclusive, sólo para libros vendidos por Fnac.es, disponibles en stock.

    Publicidad

    SINOPSIS La cuina de les postres

    Aquest llibre ajudarà a endolcir qualsevol moment de les nostres vides. És una eina tant per a professionals com per a aficionats al món de les postres. Fill de família hostalera, el David Molina recorda les hores que passava al bar Kie XII Ajdan dels seus pares netejant musclos, esqueixant bacallà i, fins i tot, corrent i jugant rere la barra. Contra la voluntat de la seva mare, qui no volia que es dediqués a aquest món, el David va començar a fer carrera gastronòmica al restaurant Cal Molina de Torrefarrera. El seu èxit professional arriba després de guanyar el programa Deja Sitio Para el Postre, dirigit i conduït pel pastisser Paco Torreblanca. També ha treballat al costat de grans cuiners, alguns dels quals han estat guardonats amb estrelles Michelin.

    DetallesLa cuina de les postres

    • Editor Pages
    • Fecha de lanzamiento marzo 2016
    • Colección Catxipanda
    • EAN 978-8499757346
    • ISBN 9788499757346
    • Número de Páginas 108

    Ver más