Bàsics de la rebosteria

Alimentos - Repostería Publicado el octubre de 2016 Normal (Libro) en catalán
    • Bàsics de la rebosteria_0
    Bàsics de la rebosteria
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento octubre 2016
      Editor Cossetania

      Ver todas las características

    • En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
      El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs...
      Ver más

    • 19,50 18,53

      Sólo queda(n) 2 en stock

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      ENVÍO GRATIS EN LIBROS
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    3 Ofertas especiales Bàsics de la rebosteria

    • -5%
    • ENVÍO GRATIS EN LIBROS
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    ENVÍO GRATIS EN LIBROS, SIN IMPORTE MÍNIMO DE COMPRA

    Promoción válida desde el 11 de Noviembre hasta el 8 de Diciembre de 2019, ambos inclusive, sólo para libros vendidos por Fnac.es, disponibles en stock.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    Publicidad

    SINOPSIS Bàsics de la rebosteria

    En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
    El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

    DetallesBàsics de la rebosteria

    • Editor Cossetania
    • Fecha de lanzamiento octubre 2016
    • EAN 978-8490344972
    • ISBN 9788490344972

    Recomendaciones de los Libreros

    Núria Masamunt de FNAC Triangle

    Elisa Calcagno

    Aquest llibre conté vàries receptes bàsiques de la rebosteria internacional amb la peculiaritat que van acompanyades de receptes més elaborades amb les que s?utilitza la recepta base. L?autora amb aquest llibre ens transmet la seva passió pels dolços i també per la fotografia, ja que totes les receptes van acompanyades d?unes fantàstiques imatges. Un llibre molt interessant i accessible pels que es vulguin iniciar en el món de la rebosteria.

    Ver más