Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

Varios autores (Autor) Publicado el mayo de 2017 Normal (Libro) en catalán
    Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui_0
    Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento mayo 2017
      Editor Grijalbo

      Ver todas las características

    • Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa. El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional. A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa... Ver más

    • Precio Fnac  20,81
    • 1 nuevo desde 20,81  
    • 21,90 20,81
      Otros formatos

      Expedición en 72 horas

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    2 Ofertas especiales Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    SINOPSIS Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

    Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa.

    El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional.

    A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa.

    Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

    RESUMEN Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

    Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa.

    El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional.

    A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa.

    Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

    DetallesPa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

    Características digitales

    ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

    Recomendaciones de los Libreros

    Raquel García de FNAC L'Illa

    Xavier Barriga

    Si tens qualsevol dubte sobre el pa i els seus derivats, aquest és el llibre indicat per aclarir tot tipus de preguntes sobre el tema en qüestió. Des de cereals com l?espelta, el kamut, el sègol o la civada, fins als pseudo-cereals com la quinoa, l?amarant o el fajol. Cal destacar el capítol que tracta ?Els mites sobre el pa?, força interessant, amb receptes incloses i diverses taules de nutrició que amenitzen la lectura de manera pràctica.

    Opinión Clientes Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

    Condiciones de Publicación

    OTRAS OBRAS Autor de Varios autores

    Ver más