Pa i salut

Dels grans ancestrals al pa d'avui Publicado el mayo de 2017 Normal (ePub) en español
  Pa i salut_0
  Pa i salut
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento mayo 2017
   Editor Grijalbo ilustrados
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa. El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional. A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa... Ver más

  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  RESUMEN Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

  Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa.

  El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional.

  A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa.

  Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

  DetallesPa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Recomendaciones de los Libreros

  Raquel García de FNAC L'Illa

  Xavier Barriga

  Si tens qualsevol dubte sobre el pa i els seus derivats, aquest és el llibre indicat per aclarir tot tipus de preguntes sobre el tema en qüestió. Des de cereals com l?espelta, el kamut, el sègol o la civada, fins als pseudo-cereals com la quinoa, l?amarant o el fajol. Cal destacar el capítol que tracta ?Els mites sobre el pa?, força interessant, amb receptes incloses i diverses taules de nutrició que amenitzen la lectura de manera pràctica.

  Opinión Clientes Pa i salut: Dels grans ancestrals al pa d'avui

  Condiciones de Publicación

  OTRAS OBRAS Autor de Varios autores

  Ver más