Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

George R. R. Martin (Autor) Publicado el julio de 2017 Normal (Libro) en catalán
  Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)_0
  Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento julio 2017
   Editor Alfaguara
   Colección Canço de gel i foc 4

   Ver todas las características

  • El quart volum de la sèrie «Cançó de gel i foc» ens transporta a un món bast, atractiu i perfectament enfilat que destaca com a gran obra mestra de la narrativa fantàstica.Els corbs lluitaran per la carn d'un mort, i es mataran entre ells pels seus ulls.Assedegats de sang, intrigants i assassins, els Lannister tenen el poder del Tron de Ferro en nom del rei nen Tommen. La guerra als Set Regnes s'ha extingit, però en els amargs dies de postguerra es desencadenen nous conflictes.Els Martell de Dorne i els Stark d'Hivèrnia... Ver más

  • Precio Fnac  16,10
  • 4 nuevos desde 16,10  
  • 16,95 16,10
   Otros formatos

   En stock en Fnac.es

   Envío desde 1,99

   En tienda

   Recogida gratuita

   Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

   Ver todas las opciones y plazos de entrega
   Información, ofertas y promociones
   EN TODOS LOS LIBROS
  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  2 Ofertas especiales Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

  • -5%
  • EN TODOS LOS LIBROS

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  SINOPSIS Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

  El quart volum de la sèrie «Cançó de gel i foc» ens transporta a un món bast, atractiu i perfectament enfilat que destaca com a gran obra mestra de la narrativa fantàstica. Els corbs lluitaran per la carn d'un mort, i es mataran entre ells pels seus ulls. Assedegats de sang, intrigants i assassins, els Lannister tenen el poder del Tron de Ferro en nom del rei nen Tommen. La guerra als Set Regnes s'ha extingit, però en els amargs dies de postguerra es desencadenen nous conflictes. Els Martell de Dorne i els Stark d'Hivèrnia busquen venjança pels seus morts. L'Euron Ull de Corb, el pirata més negre que ha desplegat mai una vela, torna de les runes fumejants de Valyria per reclamar les illes de Ferro. Des del gèlid nord, on els Altres posen en perill el Mur, l'aprenent de mestre Samwell Tarly porta un misteriós nadó a la Ciutadella. Amb un rerefons d'incest i fratricidi, alquímia i assassinat, la victòria serà per als homes i les dones que posseeixin l'acer més fred i el cor més fred. Ressenyes: «Una lectura absorbent i emocionant... l'estil de Martin és tan intens que t'hi quedes enganxat de seguida.» The Times «En la gran tradició de la fantasia èpica, Martin és el millor amb diferència... és tens, abassegador i provoca insomni.» Time Magazine

  RESUMEN Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

  El quart volum de la sèrie «Cançó de gel i foc» ens transporta a un món bast, atractiu i perfectament enfilat que destaca com a gran obra mestra de la narrativa fantàstica.

  Els corbs lluitaran per la carn d'un mort, i es mataran entre ells pels seus ulls.

  Assedegats de sang, intrigants i assassins, els Lannister tenen el poder del Tron de Ferro en nom del rei nen Tommen. La guerra als Set Regnes s'ha extingit, però en els amargs dies de postguerra es desencadenen nous conflictes.

  Els Martell de Dorne i els Stark d'Hivèrnia busquen venjança pels seus morts. L'Euron Ull de Corb, el pirata més negre que ha desplegat mai una vela, torna de les runes fumejants de Valyria per reclamar les illes de Ferro. Des del gèlid nord, on els Altres posen en perill el Mur, l'aprenent de mestre Samwell Tarly porta un misteriós nadó a la Ciutadella.

  Amb un rerefons d'incest i fratricidi, alquímia i assassinat, la victòria serà per als homes i les dones que posseeixin l'acer més fred i el cor més fred.

  Ressenyes:
  «Una lectura absorbent i emocionant... l'estil de Martin és tan intens que t'hi quedes enganxat de seguida.»
  The Times

  «En la gran tradició de la fantasia èpica, Martin és el millor amb diferència... és tens, abassegador i provoca insomni.»
  Time Magazine

  DetallesFestí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Opinión Clientes Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4)

  Condiciones de Publicación

  OTRAS OBRAS Autor de George R. R. Martin

  Ver más