Tres Presoners

Novela contemporánea Publicado el septiembre de 2017 Normal (Libro) en catalán
  Tres Presoners_0
  Tres Presoners
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2017
   Editor Club editor
   Colección Club editor jove

   Ver todas las características

  • Tot just acabada la Segona Guerra Mundial, tres presoners alemanys són enviats en un poblet de França a treballar-hi sota les ordres dels civils. Ahir soldats de l'exèrcit agressor, cada un d'ells haurà d'incorporar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït. I cada un s'enfrontarà a formes de convivència contrastades, algunes alimentades per l'odi, altres per l'admiració o l'amistat. Aquesta novel·la breu i intensa recull l'experiència de l'autora en un poblet francès i dóna una visió... Ver más

  • Precio Fnac  
  • 3 nuevos desde 10,40  
  • 10,40

   En stock

   Ordinario : 2,90

   Certificado : 4,50

   Servicio express : 4,95

   Nobel Book
   Vendedor profesional
   7491 Venta(s)
   Estado del producto
   Nuevo
   País de expedición
   España (Península)
   Tasa de aceptación
   92,26%

   Comentarios del vendedor :

   Nobel Book ofrece productos nuevos con atención personalizada al cliente. Plazo de entrega máximo de 4 días laborables tras la aceptación del pedido. Solo realizamos envíos a España Peninsular.


   No realices pagos a vendedores fuera de Fnac. Sólo aquellas compras realizadas dentro de nuestra web gozan de la seguridad y garantía Fnac

   Todas las ofertas
   • 10,40 Gastos de transporte +2,90
    En stock
    Nuevo
    Profesional
    Nobel Book
    (7491)
   • 10,40 Gastos de transporte +3,98
    En stock
    Nuevo
    Profesional
    IMOSVER
    (55627)
   • 10,40 Gastos de transporte +4,99
    En stock
    Nuevo
    Profesional
    Agapea Libros
    (24894)

  SINOPSIS Tres Presoners

  Tot just acabada la Segona Guerra Mundial, tres presoners alemanys són enviats en un poblet de França a treballar-hi sota les ordres dels civils. Ahir soldats de l'exèrcit agressor, cada un d'ells haurà d'incorporar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït. I cada un s'enfrontarà a formes de convivència contrastades, algunes alimentades per l'odi, altres per l'admiració o l'amistat. Aquesta novel·la breu i intensa recull l'experiència de l'autora en un poblet francès i dóna una visió dels fets inèdita: la de les dones davant la guerra i la reconstrucció.

  RESUMEN Tres Presoners

  La intrèpida i aventurera Aurora Bertrana, que de jove havia marxat a Suïssa i després a Tahití, amb la guerra i l'exili va viure un daltabaix personal i moral. El 1945 va participar com a voluntària en la reconstrucció d'un poblet francès al peu dels Vosges, Étobon. Només hi quedaven dones i nens, tots els homes havien mort, la gran majoria com a maquis afusellats pels nazis. És aquesta experiència que va inspirar a Bertrana, entre altres textos, Tres presoners, tres nazis forçats a fer la feina dels homes absents. Ahir soldats de l'exèrcit agressor, cada un d'ells haurà d'incorporar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït. I cada un s'enfrontarà a formes de convivència intenses, algunes alimentades per l'odi, altres per l'admiració, o per la simple solidaritat entre supervivents d'una guerra. Amb aquesta novel·la intensa i breu, Bertrana dóna una visió inèdita dels fets: la de les dones davant la guerra i la reconstrucció. El postfaci de Marta Pasqual n'explica la història i l'analitza com a peça imprescindible de la literatura de la Segona Guerra Mundial.

  DetallesTres Presoners

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Ver más