Permagel

Publicado el noviembre de 2019 Normal (ePub) en catalán
  Permagel_0
  Permagel
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento noviembre 2019
   Editor Club Editor 1959 S.L.
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • Una suïcida aficionada al sexe i a la vida improductiva se salva quan ha d'ocupar-se d'una nena: aquesta és la trama de Permagel, primera part d'una trilogia sobre la vida d'una dona contemporània. Permagel és aquella part de la terra que no es desglaça mai i és la membrana que revesteix l'heroïna del llibre: una manera de preservar la part tovíssima que hi ha dins d'una persona en formació. Una vida lliure, mortalment sorprenent, tiba de cap a cap d'aquesta novel·la com la corda del funambulista a cent metres d'altura. Eva... Ver más

  RESUMEN Permagel

  Permagel és aquella part de la terra que no es desglaça mai i és la membrana que revesteix l'heroïna d'aquest llibre. Una manera de preservar la part tovíssima que hi ha dins d'una persona en formació. El món exterior amenaça, cal atrevir-se a sortir de la cel·la familiar, desactivar la mare obsessa de la salut, la germana obsessa de la felicitat, negar-se a pagar el deute del que han invertit en tu: no hi ha res a esperar d'una lesbiana suïcida. Després, reunir forces: no fer res més que follar i llegir. Trobar un lloc on la mentida no sigui necessària, on el glaç s'esquerdi. I començar. "La força de la por és la suma de cada petit somni reduït a pols", diu l'heroïna, i es posa a caminar sense agafadors. La seva vida lliure, mortalment sorprenent, tiba de banda a banda d'aquesta novel·la com la corda del funambulista a cent metres d'altura. Eva Baltasar la camina amb el desafiament i l'elegància dels escriptors de raça. La voga de la literatura de dones fa tant més oportuna la publicació d'aquest llibre com la veu que el sosté no té res de tòpicament feminista. Poques obres han sabut parlar com aquesta de què significa viure en un cos dotat d'un cony —paraula lícita en una prosa cruament elegant. Més enllà d'una subtil xarxa de relacions entre dones d'una mateixa família i entre dones amants, la gran protagonista d'aquesta novel·la és la vida com a força que assetja i rebenta l'escut que li oposes —el permagel.

  DetallesPermagel

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Recomendaciones de los Libreros

  Daniel Ruiz de FNAC Triangle

  Eva Baltasar

  La protagonista d?aquest breu però intens relat és una dona obsessionada amb la mort i el sexe. Comença amb records de la infantesa i acaba amb un enterrament. Té pensaments suïcides constantment però a la vegada se sent atreta per dones fortes i amb caràcter, amb les que vol relacionar-se sense compromís. Els seus pares i la seva germana, perfecte en tot, tanquen el nucli que l?envolta en el que malgrat tot, la vida és el fil conductor de l?obra. Una vida oculta darrere la capa de glaç del títol i que la autora ens convida a trencar i travessar per endinsar-nos en aquesta història tan bella com brutal. 

  5/5
  • 1
   0
  • 2
   0
  • 3
   0
  • 4
   0
  • 5
   1


  Compras verificadas
  5 molt bo Publicado el 06 may. 2020

  És el primer llibre que he llegit de l'autora. Molt bo.


  ¿Te ha ayudado esta opinión?

  OTRAS OBRAS Autor de Eva Baltasar

  Ver más