Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

Publicado el mayo de 2018 Normal (Libro) en catalán
  • Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito_0
  Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  Vende el tuyo Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito en pocos clicks
  en Fnac.es

  1. Puesto a la venta
  2. compran tu producto
  3. envías tu producto
  4. recibes el pago
  ¿Vendedor profesional? Crea tu tienda
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento mayo 2018
   Editor Columna

   Ver todas las características

  • Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s'organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l'escola, l'equilibri emocional i la comprensió de la societat.
   I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d'entendre que les seves respostes, aparentment dures, no...
   Ver más

  • Precio Fnac  17€
  • 3 nuevos desde 17€  
  • 17,90 17€

   Sólo queda(n) 2 en stock

   Entrega gratuita

   En tienda

   Recogida gratuita

   Ver disponibilidad en tienda

   Ver todas las opciones y plazos de entrega
   Ofertas especiales en este producto
   ENVÍO GRATIS EN LIBROS
   15€ de regalo por cada 100€ de compra
  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  3 Ofertas especiales Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  • -5%
  • ENVÍO GRATIS EN LIBROS
  • 15€ de regalo por cada 100€ de compra
  -5% en libros

  Máximo descuento permitido por ley y sólo en los libros vendidos por Fnac.es.

  HASTA EL 20 DE JUNIO, ENVÍO GRATIS EN LIBROS SIN IMPORTE MÍNIMO DE COMPRA

  Promoción válida desde las 0:00 horas del 18 de JUNIO y hasta las 23:59 horas del 20 de JUNIO de 2019, sólo para productos vendidos por Fnac.es.

  DEL 18 AL 20 DE JUNIO, LLÉVATE 15€ DE REGALO POR CADA 100€ DE COMPRA.

  Promoción válida desde las 21:00 horas del 17 de junio a las 23:59 horas del 20 de junio de 2019, sólo para productos vendidos por Fnac. Promoción exclusiva en Fnac.es. Consulta aquí las condiciones completas.

  Publicidad

  SINOPSIS Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s'organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l'escola, l'equilibri emocional i la comprensió de la societat.
  I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d'entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.
  "He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila, 'Funes convida a pensar (abans i després) sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d'alliçonar. I combina les ganes d'entendre'ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora autocrítics amb l'oferta que els dóna la societat, l'institut i la família'".

  RESUMEN Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s’organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l’escola, l’equilibri emocional i la comprensió de la societat.

  I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d’entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.

  «He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila, “Funes convida a pensar –abans i després– sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d’alliçonar. I combina les ganes d’entendre’ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora autocrítics amb l’oferta que els dóna la societat, l’institut i la família”».

  Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

  DetallesEstima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  • Editor Columna
  • Fecha de lanzamiento mayo 2018
  • EAN 978-8466423793
  • ISBN 9788466423793
  • Número de Páginas 272

  Características digitales

  • Formato ePub
  • Editor Columna cat
  • Fecha de lanzamiento mayo 2018
  • EAN 9788466423885
  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Recomendaciones de los Libreros

  Borja Gª Montes de FNAC Triangle

  Jaume Funes

  Està clar que el  repte més gran per als pares des que el món és món és bregar amb els seus fills quan arriben a l'adolescència. Figura al contracte ¿Com afrontar-ho i sortir més o menys ben parat? Jaume Funes ens dóna una sèrie de claus per a intentar-ho. Sobretot amb molta paciència, empatia i acceptant el resta com una oportunitat i no com una maledicció. És el moment en què hem de collir tot el que vam sembrar amb els nostres fills d'ençà que van néixer, apropar-nos a ells i escoltar-los. Segur que val la pena.

  Opinión Clientes Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito

  Condiciones de Publicación

  Ver más

   Saliendo de fnac.es

   Haciendo click en el botón "Comprar eBook” entrarás al sitio web kobo.com donde podrás descargarte el título seleccionado utilizando tu cuenta Kobo. Si no tienes todavía una cuenta Kobo, regístrate para disfrutar de todas las ventajas de la nueva plataforma.

   Atención Ha ocurrido un error, por favor inténtalo de nuevo más tarde.