L'Elmer i el cangur saltimbanqui (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)

Publicado el septiembre de 2013 Normal (ePub) en catalán
  L'Elmer i el cangur saltimbanqui (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)_0
  L'Elmer i el cangur saltimbanqui (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2013
   Editor Beascoa
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • A la selva passa alguna cosa extranya: un cangur s'ha instal·lat prop d'on viuen l'Elmer i els seus amics i no deixa de fer saltets extravagants. El lleó i el tigre corren a avisar l'Elmer, i ara el nostre elefant multicolor preferit haurà de descobrir què està passant. I el que passa és que el cangur no sap saltar i està acomplexat perque ha de participar a un concurs de salts! El podran ajudar l'Elmer i els seus amics?

  RESUMEN Elmer i el cangur saltimbanqui

  Què és aquesta cosa que no deixa de fer salts arreu de la selva?

  L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre als nens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment, la celebració de les diferències.

  A la selva passa alguna cosa estranya: un cangur s'ha instal·lat prop d'on viuen l'Elmer i els seus amics i no para de fer salts extravagants. L'Elmer ha de descobrir què està passant. I el que passa és que el cangur no sap saltar i està acomplexat perquè ha de participar en un concurs de salts! El podran ajudar l'Elmer i els seus amics?

  L'Elmer és l'elefant més estimat pels nens. I és que a la selva no hi ha cap altre com ell: les seves coloraines el fan diferent de tots els altres. Amb les seves divertides històries, ideals per llegir en família, aprendrem que tots nosaltres som tan especials com ell.

  DetallesElmer i el cangur saltimbanqui

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  OTRAS OBRAS Autor de David Mckee

  Ver más