Petons de diumenge

Silvia Solar (Autor) Normal (Libro) en catalán
  • Petons de diumenge_0
  Petons de diumenge

  Vende el tuyo Petons de diumenge en pocos clicks
  en Fnac.es

  1. Puesto a la venta
  2. compran tu producto
  3. envías tu producto
  4. recibes el pago
  ¿Vendedor profesional? Crea tu tienda
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  SINOPSIS Petons de diumenge

  RESUMEN Petons de diumenge

  Petons de diumenge és una novela sobre les petites revolucions personals que milers de dones, autèntiques heroïnes quotidianes, van haver de dur a terme en aquest país per construir la seva felicitat en l entorn hostil i asfixiant de la dictadura i la repressió religiosa. La seva protagonista, Valèria Isern, aconsegueix afermar el seu amor en un temps que estimar-se era pecat, i quan els petons que duraven una mica s havien de reservar per als diumenges. Al voltant de la seva història amorosa, aparentment ingènua, la Valèria construeix una vida plena, intensa i sàvia. La seva història troba el contrapunt en la correspondència que manté amb la seva amiga Elisa, qui tria marxar del país per aconseguir la llibertat personal i la realització professional.
  Premi Prudenci Bertrana 2008.

  DetallesPetons de diumenge

  Recomendaciones de los Libreros

  cristina.libros8@fnac.es

  Petons de diumenge

  Aquesta novel?la de la Silvia Soler és altament recomanable per vàries raons: una d elles perquè a partir del que podia ser una anècdota famíliar aconsegueix parlar de la història comuna de moltes persones durant el franquisme, on les prohíbicions obligàven a fer autèntiques peripècies per poder gaudir d aspectes tant quotidians com l amor. Dues persones que s estimen i que no podem fer-se petons en públic s els guarden tots pel diumenge. Així de senzill. I així de maco.

   Saliendo de fnac.es

   Haciendo click en el botón "Comprar eBook” entrarás al sitio web kobo.com donde podrás descargarte el título seleccionado utilizando tu cuenta Kobo. Si no tienes todavía una cuenta Kobo, regístrate para disfrutar de todas las ventajas de la nueva plataforma.

   Atención Ha ocurrido un error, por favor inténtalo de nuevo más tarde.