Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1)

Publicado el agosto de 2010 Bolsillo (ePub) en catalán
  Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1)_0
  Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1)
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento agosto 2010
   Editor Rosa vents
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • Primera entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra Inspector Mascarell, de Jordi Sierra i Fabra. Una història colpidora que parla de la fam, de la venjança i, per sobre de tot, de l'amor.
   Barcelona, 1939: quatre dies abans de l'ocupació franquista, un inspector republicà haurà de resoldre el seu darrer cas...
   El 22 de gener de 1939 el Govern abandona Barcelona a la seva sort i la ciutat queda a la mercè de les tropes de Franco. Durant quatre dies s'esdevé un caos total sota el pes de...
   Ver más

  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  RESUMEN Quatre dies de gener

  Primera entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra «Inspector Mascarell», de Jordi Sierra i Fabra. Una història colpidora que parla de la fam, de la venjança i, per sobre de tot, de l'amor.

  Barcelona, 1939: quatre dies abans de l'ocupació franquista, un inspector republicà haurà de resoldre el seu darrer cas...

  El 22 de gener de 1939 el Govern abandona Barcelona a la seva sort i la ciutat queda a la mercè de les tropes de Franco. Durant quatre dies s'esdevé un caos total sota el pes de la derrota, la fam i la por, alhora que els vençuts emprenen la fugida cap a l'exili.

  En aquest marc, l'inspector Miquel Mascarell, l'últim policia de Barcelona, que no pot marxar perquè la seva dona està greument malalta, s'enfronta al darrer cas de la seva carrera, el de la filla d'una prostituta, una adolescent violentament assassinada. En aquests quatre dies, a peu per la ciutat desesperada, buscarà l'assassí i descobrirà que els vells feixistes amagats tornen a casa i reprenen les seves vides, disposats a la venjança.

  Am un documentat rerefons històric que recrea d'una manera fidel la realitat d'aquell moment, Quatre dies de gener és la novel·la d'una resistència límit i la voluntat de supervivència de tot ésser humà davant l'adversitat.

  Ressenya:
  «Una magnífica novel·la plena d'humanitat i melancolia.»
  Leer

  DetallesQuatre dies de gener

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Ver más