Per tenir casa cal guanyar la guerra

Publicado el septiembre de 2018 Normal (ePub) en catalán
  Per tenir casa cal guanyar la guerra_0
  Per tenir casa cal guanyar la guerra
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2018
   Editor Proa
   Formato ePub
  • Joan Margarit, que ha complert 80 anys aquest mes de maig, fa unes memòries d’infantesa que tenen una profunditat il·luminadora. El poeta no espigola agendes o àlbums familiars, no es deixa amanyagar gaire per la nostàlgia, ni el preocupa gens quedar bé, sinó que es capbussa de ple en els records que li han quedat clavats i tracta d’entendre per què són allà i de quina manera tenen a veure amb la construcció de la seva vida i de la seva poesia.Joan Margarit escriu per entendre la vida, no només la seva. Un bon poeta fa d... Ver más

  • 5,69
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   5,69

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  Joan Margarit, que ha complert 80 anys aquest mes de maig, fa unes memòries d’infantesa que tenen una profunditat il·luminadora. El poeta no espigola agendes o àlbums familiars, no es deixa amanyagar gaire per la nostàlgia, ni el preocupa gens quedar bé, sinó que es capbussa de ple en els records que li han quedat clavats i tracta d’entendre per què són allà i de quina manera tenen a veure amb la construcció de la seva vida i de la seva poesia.

  Joan Margarit escriu per entendre la vida, no només la seva. Un bon poeta fa d’una anècdota personal un símbol universal. La intenció d’aquestes pàgines és descobrir el valor de la vida en una infantesa i adolescència que no sempre van ser amable. A la coberta, el lector veurà el nen Margarit en un balcó de Girona; també va viure a Sanaüja, a Rubí, a Figueres, a Barcelona, a Santa Coloma de Gramenet i finalment a la lluminosa ciutat de Santa Cruz de Tenerife, d’on anava i tornava en uns lents i solitaris vaixells de càrrega que han impregnat per sempre més els seus poemes.

  Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

  eBook avec Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Saber más

  Opiniones de los vendedores Fnac

  Xavi Morales
  FNAC Triangle

  Joan Margarit

  El reconegut poeta català ens ofereix la seva primera peça en forma de narrativa, les seves memòries d?infantesa i juventud, les arrels vitals que donaren forma a la seva poesia i que alimentaren la seva prolífica obra. Margarit traça el camí per ajudar-nos a comprendre d?on sorgeix la seva veu universal i com el món rural i el neguit urbà, les illes Canàries i l?arquitectura, els records que romanen brillants i nítids tot i el pas del temps, impregnen la seva obra única.

  Opiniones de clientes Per tenir casa cal guanyar la guerra

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  Proa

  Fecha de lanzamiento

  septiembre 2018

  EAN

  9788475887289

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?