Nosaltres, les dones

Publicado el septiembre de 2018 Normal (ePub) en catalán
  Nosaltres, les dones_0
  Nosaltres, les dones
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento septiembre 2018
   Editor Rosa vents
   Formato ePub
  • L'esperat retorn d'una de les escriptores més estimades pels lectors.En un passeig literari per les sis edats de la vida, l'autora de Cames de seda recrea, amb la delicadesa a què ens té acostumats i la precisió d'un cirurgià, els neguits i les esperances d'un seguit de dones fortes.Nosaltres, les dones és un recull de contes cosits amb un fil conductor que els relliga com un brodat: les protagonistes són sempre dones, des de nenes fins a velles, amb coratge i confiança en si mateixes, però també amb dubtes i somnis. Són... Ver más

  • 8,54
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   8,54

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  L'esperat retorn d'una de les escriptores més estimades pels lectors.

  En un passeig literari per les sis edats de la vida, l'autora de Cames de seda recrea, amb la delicadesa a què ens té acostumats i la precisió d'un cirurgià, els neguits i les esperances d'un seguit de dones fortes.

  Nosaltres, les dones és un recull de contes cosits amb un fil conductor que els relliga com un brodat: les protagonistes són sempre dones, des de nenes fins a velles, amb coratge i confiança en si mateixes, però també amb dubtes i somnis. Són les heroïnes quotidianes de les seves pròpies vides, autèntics pals de paller.

  Des que neixen fins que moren, Maria Mercè Roca enfila un conjunt d'històries sorprenents, a vegades dolces, d'altres àcides o potser fins i tot amargues, com la vida.

  eBook Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Descubrir

  Opiniones de los vendedores Fnac

  Dani Ruiz
  FNAC Triangle

  Maria Mercè Roca

  Maria Mercè Roca torna a la literatura després d?uns anys de pausa i ho fa amb un recull de relats per a adults protagonitzat per dones. El llibre s?estructura en sis apartats, com les sis edats per les quals passa una dona durant tota la seva vida segons l?autora. Els personatges femenins són valents, amb caràcter i amb ganes de lluitar en un món d?homes. Són nenes innocents en la infantesa però també són àvies fortes que han viscut tota una vida pensant i cuidant  les seves filles perquè el testimoni perduri. 

  Opiniones de clientes Nosaltres, les dones

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  Rosa vents

  Fecha de lanzamiento

  septiembre 2018

  EAN

  9788416930937

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?