Fungus, el rei dels Pirineus

Albert Sánchez Piñol (Autor) Publicado el noviembre de 2018 Normal (Libro) en catalán
  Fungus, el rei dels Pirineus_0
  Fungus, el rei dels Pirineus_1
  Fungus, el rei dels Pirineus
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento noviembre 2018
   Editor La campana

   Ver todas las características

  • «El Mal no existeix; només existeix el Poder . » «La gent no és conscient del poder que té. » Any 1888. Pirineus occidentals. Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandis - tes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall. Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes,... Ver más

  • Precio Fnac  19,85
  • 4 nuevos desde 19,85  
  • 20,90 19,85
   Otros formatos

   En stock en Fnac.es

   Entrega gratuita

   En tienda

   Recogida gratuita

   Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

   Ver todas las opciones y plazos de entrega
   Información, ofertas y promociones
   EN TODOS LOS LIBROS
  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  2 Ofertas especiales Fungus, el rei dels Pirineus

  • -5%
  • EN TODOS LOS LIBROS

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  SINOPSIS Fungus, el rei dels Pirineus

  «El Mal no existeix; només existeix el Poder . »

  «La gent no és conscient del poder que té. »

  Any 1888. Pirineus occidentals. Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandis - tes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall. Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals. En Ric-Ric pretén convertir els monstres en un instrument que faci realitat la revolució àcrata, l’«Ideal». I potser sí que aconseguirà canviar el món, però no com ell s’esperava.

  Albert Sánchez Piñol (Barcelona, 1965) és l’autor més traduït de les lletres catalanes. Amb FUNGUS. El rei dels Pirineus, torna al gènere fantàstic. Però més enllà del gènere literari, Sánchez Piñol utilitza el monstre, la monstruositat i les relacions amb allò mons - truós per parlar-nos d’un tema universal i sempre vigent: el poder, les relacions amb el poder i la monstruositat del pode

  RESUMEN Fungus, el rei dels Pirineus

  Amb Fungus. El rei dels Pirineus**,** Sánchez Piñol torna al gènere fantàstic. Però més enllà del gènere literari, l'autor utilitza el monstre, la monstruositat i les relacions amb allò monstruós per parlar-nos d'un tema universal i sempre vigent: el poder, les relacions amb el poder i la monstruositat del poder.

  «El Mal no existeix; només existeix el Poder

  «La gent no és conscient del poder que té

  Any 1888. Pirineus occidentals. Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes, en Cassian, i la mestra de l'escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall.

  Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals. En Ric-Ric pretén convertir els monstres en un instrument que faci realitat la revolució àcrata, l'«Ideal». I potser sí que aconseguirà canviar el món, però no com ell s'esperava.

  Ressenyes:
  «Una novel·la d'aventures trepidant, irònica i absolutament irreverent.»
  Dani Vilà, El Punt Avui

  «Fungus és una novel·la amb uns bolets que contenen substàncies de ficció amb efectes psicodèlics i al·lucinògens que us angoixarà i us divertirà. Notareu els seus efectes al cap de pocs minuts de començar la lectura. Albert Sànchez Piñol no està tocat del bolet, sinó per la vareta màgica de la literatura.»
  Josep Vicenç i Eres, Núvol

  DetallesFungus, el rei dels Pirineus

  Características digitales

  • Formato ePub
  • Editor La campana
  • Fecha de lanzamiento noviembre 2018
  • EAN 9788416863525
  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  OTRAS OBRAS Autor de Albert Sánchez Piñol

  Ver más