La vigília

Premi Josep Pla 2019 Publicado el febrero de 2019 Normal (ePub) en catalán
  La vigília_0
  La vigília
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento febrero 2019
   Editor Destino cat
   Formato ePub
  • En Raimon escriu contes per a la ràdio i viu amb el seu germà Blai, que va quedar trastocat per un accident en un bosc quan era petit i ara porta una vida senzilla treballant en un taller ocupacional. Un dia en Rai rep un encàrrec estrany, una dona gran que sempre escolta els seus relats, la Cèlia, vol contractar-lo perquè li escrigui la seva biografia: «Mai no hauria imaginat que els teus contes explicarien tan bé la meva vida».
   La seva relació creixerà a cavall del relat i el record. Ella li encarregarà reescriure tot...
   Ver más

  • 7,59
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   7,59

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  En Raimon escriu contes per a la ràdio i viu amb el seu germà Blai, que va quedar trastocat per un accident en un bosc quan era petit i ara porta una vida senzilla treballant en un taller ocupacional. Un dia en Rai rep un encàrrec estrany, una dona gran que sempre escolta els seus relats, la Cèlia, vol contractar-lo perquè li escrigui la seva biografia: «Mai no hauria imaginat que els teus contes explicarien tan bé la meva vida».
  La seva relació creixerà a cavall del relat i el record. Ella li encarregarà reescriure tot allò que va viure i ell intentarà esbrinar què s’amaga darrere una oferta gens innocent.
  La vigília és una novel·la abassegadora que uneix el millor i el pitjor de l’ésser humà. És una història sobre el poder infinit de l’amor, el valor dels nostres records i la vida que hem decidit dur a terme per sobreviure al nostre passat.

  «És impossible destriar el que un escriu d’allò que un viu. Les paraules es barregen amb els dies, i la línia difusa que separa el record del conte es confon. Diuen que, tard o d’hora, les lletres sempre acaben dictant sentència.
  Jo hauria volgut viure dins de moltes històries que vaig escriure per a la ràdio, fins i tot d’adolescent hauria viscut en el vers d’algun poe - ma: aquella passió desaforada en una habitació petita però lluminosa a l’estiu, compartir una ampolla de vi i el dubte de si viure val la pena —ara que la inèrcia ha vençut al dubte—, tastar boques i cossos que se’m van escapar, conèixer gent i passar per dins seu (o que ells passessin per dins meu) sense fer-nos mal».

  Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

  eBook con Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Descubrir

  Opiniones de clientes La vigília

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Saber todo sobre

  Marc Artigau

  Marc Artigau

  Autor
  Descubre lo mejor de Marc Artigau, toda su actualidad, su obra completa en todos los soportes (disco, libro, DVD...)

  Otras obras de Marc Artigau

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  Destino cat

  Fecha de lanzamiento

  febrero 2019

  EAN

  9788497102803

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?