L'any del pensament màgic

Publicado el abril de 2019 Normal (Libro) en catalán
  • L'any del pensament màgic_0
  L'any del pensament màgic
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento abril 2019
   Editor Rosa dels vents

   Ver todas las características

  • Una crònica commovedora sobre la malaltia i la mort a través de l'experiència personal de la periodista i escriptora Joan Didion. El Nadal del 2003, la Joan Didion va haver d'afrontar la sobtada mort del seu marit, el també escriptor John Gregory Dunne, i la llarga malaltia de la seva filla. L'autora va narrar amb una fascinant distància emocional la seva reacció a la tragèdia a L'any del pensament màgic, un llibre breu i intens, d'una honestedat desbordant, que s'ha convertit en un clàssic del dol. Aquesta crònica de... Ver más

  • Precio Fnac  17,95
  • 4 nuevos desde 17,95  
  • 18,90 17,95

   En stock en Fnac.es

   Envío desde 1,99

   En tienda

   Recogida gratuita

   Consulta disponibilidad en tienda

   Ver todas las opciones y plazos de entrega
   Ofertas especiales en este producto
   EN TODOS LOS LIBROS
  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  2 Ofertas especiales L'any del pensament màgic

  • -5%
  • EN TODOS LOS LIBROS

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  Publicidad

  SINOPSIS L'any del pensament màgic

  Una crònica commovedora sobre la malaltia i la mort a través de l'experiència personal de la periodista i escriptora Joan Didion. El Nadal del 2003, la Joan Didion va haver d'afrontar la sobtada mort del seu marit, el també escriptor John Gregory Dunne, i la llarga malaltia de la seva filla. L'autora va narrar amb una fascinant distància emocional la seva reacció a la tragèdia a L'any del pensament màgic, un llibre breu i intens, d'una honestedat desbordant, que s'ha convertit en un clàssic del dol. Aquesta crònica de supervivència ha captivat milions de lectors a tot el món i va guanyar, l'any 2005, el prestigiós National Book Award. Crítiques:
  «Plena de detalls i d'una enlluernadora honestedat [...], un retrat indeleble de la pèrdua i del dol.»
  Michiko Kakutani, The New York Times «El llibre és un intent de transcendir l'estupor i el sense sentit en què ens deixa sumits el dolor quan experimentem la mort d'algú molt proper.»
  Eduardo Lago, Babelia «Un llibre per al consol. En comparació amb els textos d'autoajuda i els repertoris tècnics de superació de l'insuperable, el llibre de la Joan Didion ens col·loca a la sala d'espera del dolor, ens en presenta el públic i els pacients.»
  Alejandro Gándara, El Mundo «Una escriptura directa, sense concessions sentimentals, que recorre al flashback per mantenir el lector sempre en suspens.»
  Bernabé Sarabia, El Cultural «No puc pensar en un llibre que necessitem més que el seu. [...] No em puc imaginar morir sense aquest llibre.»
  John Leonard, The New York Review of Books «Un acte consumat de valentia literària, una escriptora reconeguda per la seva claredat que ens permet entrar dins la seva ment mentre aquesta s'ennuvola pel dol.»
  Lev Grossman, Time

  RESUMEN L'any del pensament màgic

  Una crònica commovedora sobre la malaltia i la mort a través de l'experiència personal de la periodista i escriptora Joan Didion.

  El Nadal del 2003, la Joan Didion va haver d'afrontar la sobtada mort del seu marit, el també escriptor John Gregory Dunne, i la llarga malaltia de la seva filla. L'autora va narrar amb una fascinant distància emocional la seva reacció a la tragèdia a L'any del pensament màgic, un llibre breu i intens, d'una honestedat desbordant, que s'ha convertit en un clàssic del dol.

  Aquesta crònica de supervivència ha captivat milions de lectors a tot el món i va guanyar, l'any 2005, el prestigiós National Book Award.

  Crítiques:
  «Plena de detalls i d'una enlluernadora honestedat [...], un retrat indeleble de la pèrdua i del dol.»
  Michiko Kakutani, The New York Times

  «El llibre és un intent de transcendir l'estupor i el sense sentit en què ens deixa sumits el dolor quan experimentem la mort d'algú molt proper.»
  Eduardo Lago, Babelia

  «Un llibre per al consol. En comparació amb els textos d'autoajuda i els repertoris tècnics de superació de l'insuperable, el llibre de la Joan Didion ens col·loca a la sala d'espera del dolor, ens en presenta el públic i els pacients.»
  Alejandro Gándara, El Mundo

  «Una escriptura directa, sense concessions sentimentals, que recorre al flashback per mantenir el lector sempre en suspens.»
  Bernabé Sarabia, El Cultural

  «No puc pensar en un llibre que necessitem més que el seu. [...] No em puc imaginar morir sense aquest llibre.»
  John Leonard, The New York Review of Books

  «Un acte consumat de valentia literària, una escriptora reconeguda per la seva claredat que ens permet entrar dins la seva ment mentre aquesta s'ennuvola pel dol.»
  Lev Grossman, Time

  DetallesL'any del pensament màgic

  • Editor Rosa dels vents
  • Fecha de lanzamiento abril 2019
  • EAN 978-8439735793
  • ISBN 9788439735793

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Ver más