La sardina - Com preparar-la 10 vegades

Cocina Publicado el 15 abril 2019 Normal (Libro) en catalán
    • La sardina - Com preparar-la 10 vegades_0
    La sardina - Com preparar-la 10 vegades

    Vende el tuyo La sardina - Com preparar-la 10 vegades en pocos clicks
    en Fnac.es

    1. Puesto a la venta
    2. compran tu producto
    3. envías tu producto
    4. recibes el pago
    ¿Vendedor profesional? Crea tu tienda
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento 15/04/2019
      Editor Sd edicions
      Colección Productes de mercat

      Ver todas las características

    • La sardina fa amics. Normalment, degut a l'estació en què es mengen, les trobareu a prop del mar en "sardinades típiques", en masies d’interior, en terrats de ciutats i en pobles. Crec que la millor manera de menjar-les és a la brasa, amb llenya i, per a mi, sense all i julivert. Comprareu les sardines amb tripa, ja que, d'aquesta manera, veureu si són fresques o no. Fins i tot fetes a la brasa les hi posareu amb les tripes. Atenció: es mengen amb els dits, que és la manera de no empassar-se cap espina. Josep Pla també deia... Ver más

    • Precio Fnac  6,60
    • 2 nuevos desde 6,60  
    • 6,95 6,60

      Sólo queda(n) 2 en stock

      Envío desde 1,99

      En tienda

      Recogida gratuita

      Ver disponibilidad en tienda

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Ofertas especiales en este producto
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    2 Ofertas especiales La sardina - Com preparar-la 10 vegades

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    Publicidad

    SINOPSIS La sardina - Com preparar-la 10 vegades

    La sardina fa amics. Normalment, degut a l'estació en què es mengen, les trobareu a prop del mar en "sardinades típiques", en masies d’interior, en terrats de ciutats i en pobles. Crec que la millor manera de menjar-les és a la brasa, amb llenya i, per a mi, sense all i julivert. Comprareu les sardines amb tripa, ja que, d'aquesta manera, veureu si són fresques o no. Fins i tot fetes a la brasa les hi posareu amb les tripes. Atenció: es mengen amb els dits, que és la manera de no empassar-se cap espina. Josep Pla també deia de posar-hi unes gotetes de vinagre de vi; això ho deixem al gust de cadascú.

    DetallesLa sardina - Com preparar-la 10 vegades

    Opinión Clientes La sardina - Com preparar-la 10 vegades

    Condiciones de Publicación

    Ver más