Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades

Nuria Baguena (Autor) Cocina Publicado el 15 abril 2019 Normal (Libro) en catalán
    • Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades_0
    Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades

    Vende el tuyo Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades en pocos clicks
    en Fnac.es

    1. Puesto a la venta
    2. compran tu producto
    3. envías tu producto
    4. recibes el pago
    ¿Vendedor profesional? Crea tu tienda
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento 15/04/2019
      Editor Sd edicions
      Colección Productes de mercat

      Ver todas las características

    • A l'Índia és on tenen més varietats de cigrons; el plat chana dal es fa amb un cigró groc partit, remullat i cuinat amb espècies. A les receptes hi trobareu un curri de cigrons. A Grècia, Turquia i el Pròxim Orient, un dels plats més emblemàtics és l'hummus. També us en donem una recepta. Els falàfels, les croquetes de cigrons, es cuinen a la Mediterrània oriental i fins al nord de l'Índia. A tot el nord d'Àfrica els trobem barrejats amb verdures i d'altres ingredients en els tagins, les cassoles típiques de la cuina... Ver más

    • Precio Fnac  6,60
    • 2 nuevos desde 6,60  
    • 6,95 6,60

      Sólo queda(n) 2 en stock

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Ver disponibilidad en tienda

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Ofertas especiales en este producto
      ENVÍO GRATIS EN LIBROS
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    3 Ofertas especiales Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades

    • -5%
    • ENVÍO GRATIS EN LIBROS
    • EN TODOS LOS LIBROS

    ENVÍO GRATIS EN LIBROS, SIN IMPORTE MÍNIMO DE COMPRA

    Promoción válida desde las 0:00 horas del 15 de Julio hasta las 23:59 horas del 21 de Julio de 2019, sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    Publicidad

    SINOPSIS Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades

    A l'Índia és on tenen més varietats de cigrons; el plat chana dal es fa amb un cigró groc partit, remullat i cuinat amb espècies. A les receptes hi trobareu un curri de cigrons. A Grècia, Turquia i el Pròxim Orient, un dels plats més emblemàtics és l'hummus. També us en donem una recepta. Els falàfels, les croquetes de cigrons, es cuinen a la Mediterrània oriental i fins al nord de l'Índia. A tot el nord d'Àfrica els trobem barrejats amb verdures i d'altres ingredients en els tagins, les cassoles típiques de la cuina magribina: és el cuscús amb verdures, cigrons i pollastre. La sopa harira, la sopa de cigrons més famosa de la cuina del Magrib, és tradicional menjar-la en el període del ramadà, al primer àpat del vespre per trencar el dejuni del dia...

    DetallesEls cigrons - Com preparar-los 10 vegades

    Opinión Clientes Els cigrons - Com preparar-los 10 vegades

    Condiciones de Publicación

    OTRAS OBRAS Autor de Nuria Baguena

    Ver más