La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

Varios autores (Autor) Normal (Libro) en catalán
    La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca_0
    La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Editor El gall edicions
      Colección Taula parada

      Ver todas las características

    • «La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló; i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esmitjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també d’un ric compendi d’anotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina d’arrel tradicional de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap d’any.Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que... Ver más

    • 30€ 28,50

      Sólo queda(n) 1 en stock

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS

    2 Ofertas especiales La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    SINOPSIS La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

    «La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló; i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esmitjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també d’un ric compendi d’anotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina d’arrel tradicional de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap d’any. Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que proposen per a avui una selecció de 48 receptes: elaboracions basades en el coneixement dels productes i elaboracions de la nostra gastronomia, i que són retratades per l’objectiu del fotògraf Nando Esteva. Aquest llibre és una invitació a entendre els valors culturals i històrics de la nostra cuina, a mirar l’entorn i els productes d’avui amb criteri, i a recuperar el sentit ritual i màgic de la gastronomia d’arrel. Una proposta de descoberta de qui som i de qui volem ser, explorant a fons els atributs i matisos d’una cuina que ve d’antic i que esperam que tingui continuïtat per al futur.

    DetallesLa cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

    Opinión Clientes La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

    Condiciones de Publicación

    OTRAS OBRAS Autor de Varios autores

    Ver más