La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

Varios autores (Autor) Normal (Libro) en catalán
    La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca_0
    La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Editor El gall edicions
      Colección Taula parada
    • «La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló; i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esmitjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també d’un ric compendi d’anotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina d’arrel tradicional de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap d’any.Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que... Ver más

    • Agotado

      No disponible en tienda

      Recogida gratuita

      Ver todas las opciones y plazos de entrega

    Resumen

    «La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló; i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esmitjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també d’un ric compendi d’anotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina d’arrel tradicional de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap d’any. Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que proposen per a avui una selecció de 48 receptes: elaboracions basades en el coneixement dels productes i elaboracions de la nostra gastronomia, i que són retratades per l’objectiu del fotògraf Nando Esteva. Aquest llibre és una invitació a entendre els valors culturals i històrics de la nostra cuina, a mirar l’entorn i els productes d’avui amb criteri, i a recuperar el sentit ritual i màgic de la gastronomia d’arrel. Una proposta de descoberta de qui som i de qui volem ser, explorant a fons els atributs i matisos d’una cuina que ve d’antic i que esperam que tingui continuïtat per al futur.

    Opiniones de clientes La cuina del Tradicionari: Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

    Sé el primer en dar
    tu opinión sobre el producto

    Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

    Saber todo sobre

    Varios autores

    Varios autores

    Autor
    Descubre lo mejor de Varios autores, toda su actualidad, su obra completa en todos los soportes (disco, libro, DVD...)

    Otras obras de Varios autores

    Características detalladas

    Colección

    Taula parada

    EAN

    978-8416416646

    ISBN

    9788416416646