El destí dels herois

Publicado el febrero de 2020 Normal (ePub) en catalán
  El destí dels herois_0
  El destí dels herois
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento febrero 2020
   Editor Rosa vents
   Formato ePub
  • Una saga familiar inoblidable que recorre les turbulentes primeres dècades del segle XX mitjançant uns personatges magistrals que s'enfronten a la guerra, l'amor, la gelosia i la traïció.Les primeres albors del segle XX a Europa porten aires d'esperança i d'innovació. En aquest ambient vibrant i encoratjador, enmig del París bohemi i del Madrid castís neixen dues belles històries d'amor. Deambulant pel barri de Montmartre, en Gerhard, un jove alemany que somia pintar com els mestres francesos, s'enamora perdudament de la... Ver más

  • 9,49
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   9,49

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  Una saga familiar inoblidable que recorre les turbulentes primeres dècades del segle XX mitjançant uns personatges magistrals que s'enfronten a la guerra, l'amor, la gelosia i la traïció.

  Les primeres albors del segle XX a Europa porten aires d'esperança i d'innovació. En aquest ambient vibrant i encoratjador, enmig del París bohemi i del Madrid castís neixen dues belles històries d'amor. Deambulant pel barri de Montmartre, en Gerhard, un jove alemany que somia pintar com els mestres francesos, s'enamora perdudament de la Lucie, l'agosarada filla de la seva mestressa. Per la seva banda, als carrers senyorials de la capital d'Espanya, l'aristòcrata José Cervera cau rendit als peus de l'exòtica Nachita, la filla d'un indià que està de pas a la ciutat. Tots semblen a punt d'assolir la felicitat, però el destí, a vegades cruel, els ofereix autèntiques sorpreses.

  Aquesta grandiosa saga ens explica la seva vida i la dels seus fills, afectades pels conflictes bèl·lics que assolen la vella Europa i enfronten Espanya i el Marroc en la cruenta guerra del Rif.

  Atzar, traïció, passió i heroisme teixeixen aquest tapís narratiu veraç i fascinador, escrit amb el pols dramàtic d'un dels mestres indiscutibles de la novel·la històrica.

  La crítica especialitzada ha dit:
  D'Et donaré la terra:
  «Un gran espectacle d'amor i deslleialtat, de traïció i aventures, de joc polític en temps obscurs.»
  La Vanguardia

  «Mai no s'havia escrit una novel·la tan completa sobre la Barcelona del segle XI, un segle tan crucial com decisiu per a l'emergència de la Barcelona mercantil i mestissa.»
  José Enrique Ruiz-Domènec, catedràtic d'Història Medieval de la UAB

  De Mar de foc:
  «[Chufo Lloréns] continua triomfant en el gènere històric amb Mar de foc. El lector se submergeix de ple en les intrigues palatines de l'època, a més d'endinsar-se en les entranyes de la Barcelona medieval.»
  Qué leer

  «Una història esplèndida i colossal que retrata amb encert i subtilesa la Barcelona del segle XI.»
  La gaceta de los negocios

  De La llei dels justos:
  «Descripcions minucioses, diàlegs precisos, una documentació que es dissol en la intriga i uns personatges en tres dimensions fan d'aquesta lectura una addicció.»
  La Razón

  eBook con Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Descubrir

  Opiniones de clientes El destí dels herois

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  Rosa vents

  Fecha de lanzamiento

  febrero 2020

  EAN

  9788417909185

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?