Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Publicado el febrero de 2020 Normal (Libro) en catalán
    Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana_0
    Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento febrero 2020
      Editor Cossetania
      Colección Sensacions

      Ver todas las características

    • Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i... Ver más

    • 18,90 17,95

      Bajo pedido, expedición 8-10 días

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS

    2 Ofertas especiales Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    SINOPSIS Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

    DetallesSofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

    • Editor Cossetania
    • Fecha de lanzamiento febrero 2020
    • Colección Sensacions
    • EAN 978-8490349199
    • ISBN 9788490349199
    • Número de Páginas 160

    Opinión Clientes Sofreigit 50 receptres i històries particulars de la cuina catalana - 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

    Condiciones de Publicación

    Ver más