L'enigma de l'habitació 622

Publicado el junio de 2020 Normal (ePub) en catalán
  L'enigma de l'habitació 622_0
  L'enigma de l'habitació 622
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento junio 2020
   Editor La campana
   Formato ePub
  • Torna el «petit príncep de la novel·la negra, el nen consentit de la indústria literària» (GQ), ara també com a protagonista: el nou thriller de Joël Dicker és la seva novel·la més personal.Més de 8.000.000 de lectors són
   #AddictesaDickerGuanyador del Premi Goncourt des Lycéens, del Gran Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa, del Premi Lire, del Premi Qué Leer i del Premi San Clemente.Una nit de desembre, un cadàver reposa al terra de l'habitació 622 del Palace de Verbier, un hotel de luxe situat als Alps suïssos. La...
   Ver más

  • 10,44
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   10,44

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  Torna el «petit príncep de la novel·la negra, el nen consentit de la indústria literària» (GQ), ara també com a protagonista: el nou thriller de Joël Dicker és la seva novel·la més personal.

  Més de 8.000.000 de lectors són
  #AddictesaDicker

  Guanyador del Premi Goncourt des Lycéens, del Gran Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa, del Premi Lire, del Premi Qué Leer i del Premi San Clemente.

  Una nit de desembre, un cadàver reposa al terra de l'habitació 622 del Palace de Verbier, un hotel de luxe situat als Alps suïssos. La investigació policial no es tancarà mai i el pas del temps farà que moltes persones oblidin el que va passar. Alguns anys després, a principis de l'estiu, l'escriptor Joël Dicker arriba a l'hotel per passar-hi les vacances i recuperar-se d'una ruptura sentimental. Poc s'imagina que acabarà investigant l'antic crim que amaga l'habitació del costat de la seva. I no ho farà tot sol: la Scarlett, la bella hoste aspirant a novel·lista de l'habitació contigua, l'acompanyarà en aquesta recerca mentre, al seu torn, intentarà descobrir la clau per escriure un bon llibre.

  ¿Què va passar a l'habitació 622 del Palace de Verbier? És la gran pregunta d'aquest thriller diabòlic, construït amb la precisió d'un rellotge suís. Joël Dicker ens porta per fi al seu país natal per narrar-nos una investigació policial en què es barregen un triangle amorós, jocs de poder, traïcions i rancúnies en una Suïssa no tan tranquil·la com semblava, on la veritat és molt diferent de tot el que hagueu pogut imaginar.

  La crítica ha dit...
  «Una veu napoleònica que no escriu, sinó que boxeja.»
  Laura Fernández, El Cultural d'El Mundo

  «El seu secret: l'elaboració de trames que creen addicció i que s'allunyen del best-seller convencional. [...] Un creador hàbil d'ambients i d'intrigues vertiginosos, amb constants girs i en què no hi ha ni un sol minut per al descans.»
  Beatriz Martínez, El Periódico de Catalunya

  «Compte: estigueu preparats, que l'efecte Dicker també us pot atrapar a vosaltres, lectors poc amants dels best-seller, i ho farà per sempre.»
  Susana Santaolalla, El Ojo Crítico

  «Un fenomen planetari.»
  Babelia

  «L'irritant jove prodigi.»
  The New York Times

  «Un talent innat per explicar històries.»
  Daniel Fopiani, Zenda

  «El petit príncep de la novel·la negra [...]. El nen consentit de la indústria literària, el tipus amb bona presència que estava destinat a revolucionar el thriller contemporani.»
  Jesús Merino López, GQ

  eBook con Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Descubrir

  Opiniones de clientes L'enigma de l'habitació 622

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Saber todo sobre

  Joël Dicker

  Joël Dicker

  Autor
  Nacido en Suiza a mediados de los ochenta Joël Dicker es uno de los más jóvenes y exitosos esritores del panorama internacional, su primera novela Los últimos días de nuestros padres resultó ganadora en 2010 del Premio de los Escritores Ginebrinos, basada en la historia de una unidad de inteligencia británica encargada de entrenar a la resistencia francesa durante la Segunda Guerra Mundial. Anteriormente ya había dado pruebas de su gran calidad literaria, así como la fuerte impronta que... Leer más

  Otras obras de Joël Dicker

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  La campana

  Fecha de lanzamiento

  junio 2020

  EAN

  9788416863822

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?