101 plats de la cuina catalana que

Cocina regional Publicado el noviembre de 2012 Normal (Libro) en catalán
    • 101 plats de la cuina catalana que_0
    101 plats de la cuina catalana que
    • Resumen
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • Fecha de lanzamiento noviembre 2012
      Editor La magrana

      Ver todas las características

    • Si us agrada la cuina catalana, aquest és el vostre receptari. 101 plats de la cuina catalana que hauries de tastar reuneix els nostres plats imprescindibles: des de l’arròs Parellada, l’escalivada, l’escudella barrejada, el fricandó o les torradetes de Santa Teresa, passant per altres que porten la signatura d’alguns dels cuiners més reconeguts del país, com els macarrons del Cardenal, d’en Carles Gaig, o els canelons de pollastre de pagès gratinats, d’en Nandu Jubany.

    • 17€ 16,15

      Expedición en 72 horas

      Entrega gratuita

      En tienda

      Recogida gratuita

      Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

      Ver todas las opciones y plazos de entrega
      Información, ofertas y promociones
      EN TODOS LOS LIBROS
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    2 Ofertas especiales 101 plats de la cuina catalana que

    • -5%
    • EN TODOS LOS LIBROS

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    -5% EN TODOS LOS LIBROS

    Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

    Publicidad

    SINOPSIS 101 plats de la cuina catalana que

    Si us agrada la cuina catalana, aquest és el vostre receptari. 101 plats de la cuina catalana que hauries de tastar reuneix els nostres plats imprescindibles: des de l’arròs Parellada, l’escalivada, l’escudella barrejada, el fricandó o les torradetes de Santa Teresa, passant per altres que porten la signatura d’alguns dels cuiners més reconeguts del país, com els macarrons del Cardenal, d’en Carles Gaig, o els canelons de pollastre de pagès gratinats, d’en Nandu Jubany.

    Detalles101 plats de la cuina catalana que

    • Editor La magrana
    • Fecha de lanzamiento noviembre 2012
    • EAN 978-8482646008
    • ISBN 9788482646008

    Ver más