Fecha de lanzamiento | marzo 2013 |
Editor | Grijalbo ilustrados |
Aprèn a realitzar deliciosa brioixeria a casa.Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot just sortit del forn? En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom. Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més típiques de la brioixeria tradicional; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar... Ver más
Sólo queda(n) 2 en stock
Entrega gratuita
En tienda
Recogida gratuita
Consulta disponibilidad en nuestras tiendas
-5% EN TODOS LOS LIBROS
Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.
-5% EN TODOS LOS LIBROS
Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.
LLÉVATE UN EXCLUSIVO PARAGUAS DISEÑADO POR NOEMÍ VILLAMUZA POR SÓLO 3,95€ (1,95€ SI ERES SOCIO FNAC) CON LA COMPRA DE 35€ EN LIBROS
¡No olvides elegir el tuyo antes de finalizar tu pedido!
Paraguas ROJO ![]() ![]() |
Paraguas VERDE ![]() ![]() |
Paraguas AZUL ![]() ![]() |
Paraguas NEGRO ![]() ![]() |
Promoción válida a partir del 3 de diciembre. Hazte con ellos por solo 3,95 € (1,95 € si eres socio), en pedidos de libros en “Stock en Fnac.es” por importe igual o superior a 35 €. Disponible en cuatro colores. PVP habitual 15,95€. Recuerda elegir el color y añadirlo a la cesta.
ENVÍO GRATIS EN LIBROS, SIN IMPORTE MÍNIMO DE COMPRA
Promoción válida desde el 11 de Noviembre hasta el 9 de Diciembre de 2019, ambos inclusive, sólo para libros vendidos por Fnac.es, disponibles en stock.
Aprèn a realitzar deliciosa brioixeria a casa.
Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot just sortit del forn? En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom. Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més típiques de la brioixeria tradicional; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar una brioixeria casolana, sana i de qualitat, i per sorprendre familiars i amics cada dia amb un caprici dolç diferent.
Aprèn a fer la brioixeria casolana més deliciosa de la ma de Xavier Barriga.
Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot just sortit del forn? En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom.
Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més típiques de la brioixeria tradicional; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar una brioixeria casolana, sana i de qualitat, i per sorprendre familiars i amics cada dia amb un caprici dolç diferent.