Pa

Fet a casa i amb el gust de sempre Publicado el marzo de 2013 Normal (ePub) en catalán
  Pa_0
  Pa
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento marzo 2013
   Editor Grijalbo ilustrados
   Formato ePub

   Ver todas las características

  • Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics -un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada- i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.Xavier Barriga ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o... Ver más

  • Satisfecho
   o reembolso
  • Servicio Fnac
   a tu disposición
  • Devolución
   gratuita en tienda
  • Pago en el
   momento del envío

  RESUMEN Pa. Fet a casa i amb el gust de sempre

  Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer!

  Doncs pot ser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics -un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada- i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.

  Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom.

  Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

  Tot explicat amb un llenguatge clar, il·lustrat amb esclaridores imatges pas apas, i amb solucions practiques i efectives al principals problemes que poden sorgir en qualsevol de les fases d'elaboració del pa. A més, el llibre dedica un capítol especial als celíacs i a altres intoleràncies.

  Seguint les senzilles instruccions d'aquest llibre obtindràs un pa bo, apetitós i sobretot sa, molt sa.

  DetallesPa. Fet a casa i amb el gust de sempre

  Características digitales

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

  Opinión Clientes Pa. Fet a casa i amb el gust de sempre

  Condiciones de Publicación

  OTRAS OBRAS Autor de Xavier Barriga

  Ver más