Contra Sainte-Beuve

Normal (Libro) en catalán
  Contra Sainte-Beuve_0
  Contra Sainte-Beuve
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Editor Tusquets editores s.a.
   Colección Ull de vidre
  • «Les coses belles que escriuríem si tinguéssim talent estan en nosaltres, indistintes, com el record d una melodia que ens fascina sense que puguem retrobar-ne el contorn», escriu Proust a Contra Sainte-Beuve. I en aquesta obra, així mateix, l autor començava a recordar aquella melodia que havia de convertir-se, anys després, en el cèlebre A la recerca del temps perdut. Sota la forma d una conversa amb la mare, Proust desplega nombrosos motius d aquella cadència: moments en què un petit gest del present el transporta al... Ver más

  • Precio Fnac  18,05
  • 2 nuevos desde 18,05  
  • 19€ 18,05

   Sólo queda(n) 1 en stock

   En tienda

   Recogida gratuita

   Consulta disponibilidad en nuestras tiendas

   Ver todas las opciones y plazos de entrega
   Información, ofertas y promociones
   EN TODOS LOS LIBROS
   Regalo
   PORTALIBROS DE VERANO

  3 Ofertas especiales Contra Sainte-Beuve

  • -5%
  • EN TODOS LOS LIBROS
  • PORTALIBROS DE VERANO

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  -5% EN TODOS LOS LIBROS

  Máximo descuento permitido por ley. Oferta válida sólo para libros vendidos por Fnac.

  LLÉVATE UNA BOLSA PORTALIBROS POR SOLO 1€ AL COMPRAR 2 LIBROS
  ¡No olvides elegir el tuyo antes de finalizar tu pedido!

  Bolsas impermeables diseñadas en exclusiva por Miguel Bustos y Gala Pont, para llevar tus libros a la playa, a la piscina o donde quieras, para ti por sólo 1 € al comprar 2 libros.Recuerda añadir a la cesta el que más te guste, y cuando tengas dos libros en la cesta, su importe aparecerá a 1€.

  Portasueños Gala Pont  Portasueños Miguel Bustos  * Promoción Portasueños limitada a 30.000 unidades o hasta fin de existencias y válida sólo para productos vendidos por Fnac.

  Resumen

  «Les coses belles que escriuríem si tinguéssim talent estan en nosaltres, indistintes, com el record d una melodia que ens fascina sense que puguem retrobar-ne el contorn», escriu Proust a Contra Sainte-Beuve. I en aquesta obra, així mateix, l autor començava a recordar aquella melodia que havia de convertir-se, anys després, en el cèlebre A la recerca del temps perdut. Sota la forma d una conversa amb la mare, Proust desplega nombrosos motius d aquella cadència: moments en què un petit gest del present el transporta al passat (entre els quals hi ha l escena que en prefigura aquella altra, tan famosa, de la magdalena); l insomni, els somnis i els plaers solitaris; els sorolls del carrer que entren a l habitació; l atracció cap a una bella comtessa; la impressió que li causa un raig de sol al balcó; l arribada a Venècia; pàgines memorables sobre Sainte-Beuve, Nerval, Baudelaire i Balzac; els Guermantes, la infantesa a CombrayContra Sainte-Beuve. Records d una matinada és un intent de narració assagística, que Proust va redactar entre el 1908 i el 1909, i que va quedar inèdit després de la mort de l escriptor. L edició, a cura d Antoni Marí i Manel Pla, reconstrueix al més fidelment possible el projecte concebut originàriament per Proust a partir de la lectura dels anomenats Cahiers i d altes manuscrits (documents que es conserven en el Fons Proust de la Biblioteca Nacional de París), així com a partir de les edicions en francès i alemany i que posem per primera vegada a disposició del lector en llengua catalana en una esplèndida traducció de Manel Pla.

  Opiniones de clientes Contra Sainte-Beuve

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Características detalladas

  Colección

  Ull de vidre

  EAN

  978-8483104330

  ISBN

  9788483104330