Per què alguns pebrots piquen i altres no

Publicado el 14 febrero 2013 Normal en catalán
    Per què alguns pebrots piquen i altres no_0
    Per què alguns pebrots piquen i altres no
    • Detalles
    • Garantías
    • Accesorios incluidos
    • 2 nuevos desde 18,90  
    • 18,90

      En stock

      Ordinario : 3,73

      Certificado : 3,73

      Servicio express : 5,99

      Nobel Book
      Vendedor profesional
      6394 Venta(s)
      Estado del producto
      Nuevo
      País de expedición
      España (Península)
      Tasa de aceptación
      91,49%

      Comentarios del vendedor :

      Nobel Book ofrece productos nuevos con atención personalizada al cliente. Plazo de entrega máximo de 4 días laborables tras la aceptación del pedido. Solo realizamos envíos a España Peninsular.


      No realices pagos a vendedores fuera de Fnac. Sólo aquellas compras realizadas dentro de nuestra web gozan de la seguridad y garantía Fnac

      Todas las ofertas
      • 18,90 Gastos de transporte +3,73
        En stock
        Nuevo
        Profesional
        Nobel Book
        (6394)
      • 18,90 Gastos de transporte +3,99
        En stock
        Nuevo
        Profesional
        NEAR
        (2104)
    • Satisfecho
      o reembolso
    • Servicio Fnac
      a tu disposición
    • Devolución
      gratuita en tienda
    • Pago en el
      momento del envío

    RESUMEN Per què alguns pebrots piquen i altres no

    Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia daquesta inquieta restauradora. Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en lús dels experiments com a eina destimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.

    DetallesPer què alguns pebrots piquen i altres no

    • Editor Ara llibres
    • Fecha de lanzamiento 14/02/2013
    • EAN 978-8415224235
    • ISBN 9788415224235

    Características digitales

    • Formato ePub
    • Editor Ara llibres
    • Fecha de lanzamiento febrero 2013
    • EAN 9788415642282
    ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?

    Opinión Clientes Per què alguns pebrots piquen i altres no

    Condiciones de Publicación

    Ver más