La veritat sobre el cas Harry Quebert

Publicado el julio de 2013 Normal (ePub) en catalán
  La veritat sobre el cas Harry Quebert_0
  La veritat sobre el cas Harry Quebert
  • Resumen
  • Detalles
  • Garantías
  • Accesorios incluidos
  • Fecha de lanzamiento julio 2013
   Editor La campana
   Formato ePub
  • El suís Joël Dicker ha creat als 27 anys un món literari que recorda un clàssic americà, tan ric i tan potent que ha deixat sorpresos lectors i crítics.Som al 2008. En Marcus Goldman, l'estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d'inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l'escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d'haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació... Ver más

  • 8,54
   Otros formatos
   Ebook (ePub)
   8,54

   Descarga inmediata

   Descarga ya tu ebook aquí o a través de la aplicación Kobo by fnac

   Descubre el universo del eBook de Fnac Kobo

  Resumen

  El suís Joël Dicker ha creat als 27 anys un món literari que recorda un clàssic americà, tan ric i tan potent que ha deixat sorpresos lectors i crítics.

  Som al 2008. En Marcus Goldman, l'estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d'inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l'escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d'haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació amorosa quan ell en tenia 34.

  Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus decideix investigar el cas fins al final. Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? Qui va matar la Nola Kellergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l'oportunitat d'escriure el llibre d'èxit que li reclamen.

  Millor llibre de l'any segons els lectors d' El País**.**
  Número 1 en vendes a França**.**
  Més de 4.000.000 de lectors.
  Drets de traducció venuts a 33 idiomes**.**
  Premio Goncourt des Lycéens**.**
  Gran Premi de Novel·la de l'Acadèmia Francesa**.**
  Premi Lire a la millor novel·la en llengua francesa**.**

  Què n'han dit**:**
  «Si fiqueu el nas en aquesta gran novel·la, heu begut oli: no podreu parar fins al final. Us sentireu manipulats, desorientats, al·lucinats i entusiasmats per un thriller amb moltes sorpreses i cops d'efecte.»
  Bernard Pivot, Acadèmia Goncourt

  «Un llibre que es llegeix sense interrupcions. El lector en surt exultant pel raig d'adrenalina que l'autor li ha injectat.»
  Marc Fumaroli, Le Figaro Littéraire

  «Un llibre prodigiós, de laboratori, que, amb molta astúcia i ironia, fusiona recursos de gèneres molt diferents. De la sèrie Twin Peaks a John Grisham, Psicosi, L'exorcista o el Nou Hampshire de John Irving.»
  Sergi Pàmies, La Vanguardia

  eBook con Kobo by Fnac

  Miles de libros en cualquier parte gracias al libro electrónico de Kbo by Fnac. Una experiencia de lectura óptima tan cómoda con leer un libro en papel

  Descubrir

  Opiniones de clientes La veritat sobre el cas Harry Quebert

  Sé el primer en dar
  tu opinión sobre el producto

  Dar una opinión ✔ Tu opinión ha sido grabada

  Saber todo sobre

  Joël Dicker

  Joël Dicker

  Autor
  Nacido en Suiza a mediados de los ochenta Joël Dicker es uno de los más jóvenes y exitosos esritores del panorama internacional, su primera novela Los últimos días de nuestros padres resultó ganadora en 2010 del Premio de los Escritores Ginebrinos, basada en la historia de una unidad de inteligencia británica encargada de entrenar a la resistencia francesa durante la Segunda Guerra Mundial. Anteriormente ya había dado pruebas de su gran calidad literaria, así como la fuerte impronta que... Leer más

  Otras obras de Joël Dicker

  Características detalladas

  Formato

  ePub

  Editor

  La campana

  Fecha de lanzamiento

  julio 2013

  EAN

  9788496735866

  ¿Qué formato elijo para mi libro electrónico?